Hallin esittely

JAT-Tila Oy on Jyväskylän Agility Team ry:n 100 % omistama kiinteistöosakeyhtiö, joka perustettiin alkuvuodesta 2010 toteuttamaan JAT ry:n pitkäaikaista unelmaa omasta kisamitat täyttävästä koiraurheiluhallista Jyväskylän Killerille. Vuoden 2011 alussa halli nousi Killerin urheilukeskukseen Killerin raviradan ja muiden monipuolisten liikuntapaikkojen välittömään läheisyyteen.

Hallimestarit Oy:n valmistana teräsrunkoinen tuplavaippainen PVC-halli tarjoaa Jyväskylän alueen koiraurheilijoille kauan kaivatut suojaisat talviharjoitteluolosuhteet ja arki-iltojen prime time -aikoina hallin täyttävätkin lähes kokonaisuudessaan JAT ry:n koulutusryhmät. Tarjolla on kuitenkin harjoitteluaikaa myös alueen muille seuroille tai itsenäisille harrastajille myös koiraharrastuksen ulkopuolelta.

Halli on kokonaismitoiltaan 30 m x 60 m ja harjoittelua varten se on jaettu kolmeen 20 m x 30 m kenttään. Jokaiselle kentälle on oma sisäänkäynti ja kenttien välissä on siirreltävät, läpinäkymättömät väliaidat, pohjana kaikilla kentillä (toukokuu 2020) kivituhka. Halli on helposti muunnettavissa yhtenäiseksi tilaksi ja sen vuokraaminen myös kokonaan on mahdollista. Katso vuokraushinnat LINKKI

Alkuvaiheessa halli on lämmittämätön, mutta esimerkiksi kokopäivätapahtumia varten erikseen vuokrattavissa lämmityslaitteisto, jolla hallin lämpötila saadaan nousemaan plussan puolelle.

Hallin jokaisella kolmella kentällä on käytettävissä agilityestesarja. Hallissa on käytössä myös tokon umpihyppy.

Hallin yhteyteen on valmistui helmikuussa 2016 sosiaali- ja kerhotila. *Katso kerhotilan esittely*