Kerhotila

Jattilan kerhotilana toimii Älvsbytalo Mainikki. Kerhotila valmistui helmikuussa 2016 ja se sisältää hyvät sosiaalitilat (3 x WC, suihku), kerho/kokoustilan (30 m2), ison keittiön nykyaikaisin kodinkonein (jääkaappi, pakastin, liesi, hella, astianpesukone) sekä toimistotilan, jossa voi tarvittaessa myös yöpyä. Kerhotilasta on pyritty tekemään esteetön ja sinne pääsee liuskaa pitkin ja yksi WC:stä täyttää esteettömyysvaatimukset. Varastotilana toimii puolilämmin autotalli.

Kerhotila mahdollistaa seuran toimikuntien ja hallituksen kokousten sekä monenlaisten koulutusten järjestämisen seuralaisille omissa tiloissa. Kerhotila on hieno lisä myös kisajärjestelyjen onnistumisessa, kun käyttöön saadaan tilava toimisto ja hyvät tilat kisaeväiden valmistukseen. Myös kisaajat pääsevät nauttimaan kerhotalosta mukavina WC tiloina sekä lämpimänä olohuoneena istahtaa nauttimaan puffetin tarjoiluista tai omista kisaeväistä. Kerhotilaan mahtuu noin 25-30 henkilön kokoukset ja käytöön saa videotykin.

Kerhotilaa vuokrataan myös ulkopuolisille kokousten ja koulutusten järjestämiseksi, esimerkiksi rotuyhdistykset voivat järjestää monenlaisia koulutustilaisuuksia. Myös koirat ovat sovittaessa tervetulleita kerhotilaan.

VUOKRAA KERHOTILAA

1. tunti 20 €, lisätunnit 10 € / h
koko päivä 70 € (alv 24 %)
ota yhteyttä: varaukset@jatti.fi