Säännöt ja ohjeet

Sääntöjä ja ohjeita JAT-Tilan käyttöön

Koirien käsittely JATin alueella tulee olla asiallista. Koirien fyysinen rankaisu on kiellettyä. Noudatamme Suomen eläinsuojelulakia:

6§ Eläinten kohtelu
Eläimen liiallinen rasittaminen ja kohtuuttoman ankara kurissa pitäminen ja kouluttaminen sekä liian kovakourainen käsittely on kielletty. Eläimen sitominen tarpeetonta kärsimystä tuottavalla tavalla on kielletty. Eläimen on annettava levätä kunnolla ja lisäksi sen on saatava liikkua.

Koiran omistaja / ohjaaja on vastuussa kaikista koiransa aiheuttamista vahingoista tai häiriöstä.

Hallissa EI SAA käyttää kenkiä, joissa on metalliset piikit  tai nastat.

Koirat pidetään kytkettyinä, elleivät ne ole harjoitteluvuorossa.

Koiran tulee olla rokotettu Kennelliiton ohjeiden mukaisesti.

Juoksuiset koirat treenaavat housut jalassa ja ovat hallissa ainoastaan oman suoritusvuoronsa ajan.

Siivoa koirasi jätökset – myös piha-alueilta ja lämmittelylenkiltä. Hallin seiniin, oviin tai heti oven pieleen EI pissitetä koiria. Jos tapahtuu pissa- / kakkavahinko, niin paikka puhdistetaan VÄLITTÖMÄSTI kerhotalosta löytyvillä puhdistusaineilla. Jätössakko 10 € maksetaan seuran tilille FI35 5242 5220 0172 28 viitteellä 11811.

Hallin ovia EI runnota auki ja kiinni, vaan ovien edustat ja välit on puhdistettava kunnolla lumesta tai hiekasta. Hallissa on tähän sopivaa välineistöä. Ovien eteen on tehty ns. kynnysmatot; jalat saa pyyhkiä ennen halliin tuloa.

1-ovi avautuu soittamalla numeroon 040 4635290 (kunhan soittava numero on ohjelmoitu GateControl-järjestelmään), puhelimesta kuuluu ”varattu”-ääni ja oven lukko napsahtaa auki. Soitto on maksuton. Sähkölukon saa kytkettyä treenien ajaksi pois päältä oven oikealla puolella olevasta katkaisijasta. Numeron koodauksissa ota yhteyttä avainvastaava(jat)jatti.fi.

Sytytä vain tarvittava valomäärä. Katkaisijat  1-oven vasemmalla puolella. Kaikki valot päällä vain kilpailuissa tai erikoistilanteissa. Valojen syttyminen ja kirkastuminen kestää hetken – malta odottaa, ennen kuin lisäät valaistusta.

Mitään EI laiteta nojaamaan hallin seiniä vasten. Pressu vioittuu melko helposti.

Esteet säilytetään siististi kunkin kentän oviseinustalla tai kentän yhdellä reunalla, ei levällään ympäri hallia. Kaikki esteiden siirrot on tehtävä NOSTAMALLA! Mitään EI raahata pintaa pitkin.

Jos lainaat estettä viereiseltä kentältä, palauta se takaisin.

Lopetettuasi treenaamisen kivituhkakentällä, hoida kentän lanaaminen ja harjaa kontaktiesteet sekä putket.

Viimeinen lähtijä sammuttaa AINA valot ja laittaa ovet lukkoon. 1-oven sähkölukitus päälle kytkimestä, 2- ja 3-ovien lukkonapit yläasentoon ja kaikkien ovien tarkistus ulkopuolelta, etteivät ovet aukene kahvasta kääntämällä.

Ei pysäköintiä aivan hallin ovien eteen tai  – vähän kauempaakin Killerin P-paikaltakin jaksaa kävellä.

Tupakointi vain siihen osoitetulla paikalla. Tuhka-astia on kerhotalon takapihan puolella.

Ilmoita este- tai hallivahingoista hallimestarit(at)jatti.fi

Näiden sääntöjen lisäksi seuran ulkopuolisia hallin vuokraajia sitovat mahdolliset erillisessä vuokrasopimuksessa mainitut asiat.