Säännöt ja ohjeet

Sääntöjä ja ohjeita JAT-Tilan käyttöön

Koiran omistaja / ohjaaja on vastuussa kaikista koiransa aiheuttamista vahingoista tai häiriöstä.

Hallin tekonurmi ei kestä metallisia piikkejä, joten hallissa EI SAA käyttää kenkiä, joissa on metalliset piikit  tai nastat.

Koirat pidetään kytkettyinä, elleivät ne ole harjoitteluvuorossa.

Koiran tulee olla rokotettu Kennelliiton ohjeiden mukaisesti.

Halliin ei saa tuoda juoksuisia koiria.

Siivoa koirasi jätökset – myös piha-alueilta ja lämmittelylenkiltä. Hallin seiniin, oviin tai heti oven pieleen EI pissitetä koiria. Jos tapahtuu pissa- / kakkavahinko, niin paikka puhdistetaan VÄLITTÖMÄSTI Tolu-liuoksella ja vedellä. Jätössakko 10 €, josta lähetetään erillinen lasku.

Hallin ovia EI runnota auki ja kiinni, vaan ovien edustat ja välit on puhdistettava kunnolla lumesta tai hiekasta. Hallissa on tähän sopivaa välineistöä. Ovien eteen on tehty ns. kynnysmatot; jalat saa pyyhkiä ennen halliin tuloa.

1-ovi avautuu soittamalla numeroon 040 4635290 (kunhan soittava numero on ohjelmoitu GateControl-järjestelmään), puhelimesta kuuluu ”varattu”-ääni ja oven lukko napsahtaa auki. Soitto on maksuton. Sähkölukon saa kytkettyä treenien ajaksi pois päältä oven oikealla puolella olevasta katkaisijasta. Numeron koodauksissa ota yhteyttä avainvastaava(jat)jatti.fi.

Sytytä vain tarvittava valomäärä. Katkaisijat  1-oven vasemmalla puolella. Kaikki valot päällä vain kilpailuissa tai erikoistilanteissa. Valojen syttyminen ja kirkastuminen kestää hetken – malta odottaa, ennen kuin lisäät valaistusta.

Mitään EI laiteta nojaamaan hallin seiniä vasten. Pressu vioittuu melko helposti.

Esteiden säilytys siististi kunkin kentän oviseinustalla tai kentän yhdellä reunalla, ei levällään ympäri hallia. Kaikki esteiden siirrot on tehtävä NOSTAMALLA! Mitään EI raahata pintaa pitkin.

Jos lainaat estettä viereiseltä kentältä, palauta se takaisin.

Viimeinen lähtijä sammuttaa AINA valot ja laittaa ovet lukkoon. 1-oven sähkölukitus päälle kytkimestä, 2- ja 3-ovien lukkonapit yläasentoon ja kaikkien ovien tarkistus ulkopuolelta, etteivät ovet aukene kahvasta kääntämällä.

Ei pysäköintiä aivan hallin ovien eteen tai  – vähän kauempaakin Killerin P-paikaltakin jaksaa kävellä.

Tupakointi vain siihen osoitetulla paikalla pihalla olevien varastokonttien läheisyydessä.

Ilmoita este- tai hallivahingoista kalustovastaava(jat)jatti.fi

Huomioithan myös jokaiselle JATin harjoituksissa kävijälle jaetut JATin koulutuskentän säännöt sekä erillisissä vuokrasopimuksissa mainitut asiat.